Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili tornarà als entrenaments el 28 de juliol

Per Joan Marc García · 08 Juliol, 2024

Tot i quedar eliminat en huitens de final contra Espanya, el de Giorgi Mamardashvili ha sigut sense dubte un dels noms més destacats de l’Eurocopa 2024. El porter del València ha meravellat Europa amb les seues espectaculars parades que li han donat una classificació històrica a Geòrgia.

La seua actuació a Alemanya sumada a la seua gran temporada al València, ha fet que molts clubs europeus es fixen en el georgià per a la seua porteria. Equips com el Newcastle o el Bayern de Munic han seguit de molt prop Mamardashvili.

El valor del porter valencianista ha augmentat en aquesta Eurocopa després de les seues actuacions. Ara, cal esperar per veure si Peter Lim també puja el preu per vendre a Mamardashvili, qui ja és un dels millors porters de tota Europa.

No obstant això, Mamardashvili seguix sent a dia de hui jugador del València. El porter gaudix d’unes ben merescudes vacacions després de l’euro. De fet, el València va informar-li que té lliure fins al pròxim 28 de juliol, segons ha informat Marca, data en la qual haurà d’unir-se a la pretemporada sota els ordes de Rubén Baraja, si no s’ha produït la seua venta abans.