ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili serà l’únic valencianista en jugar l’Eurocopa

Per Joan Marc García · 10 Juny, 2024

La presència del València a l’Eurocopa 2024 serà molt limitada. Tan sols anaven a ser dos els representants del club che a la màxima cita del futbol continental de seleccions, Mamardashvili i Cenk Özkacar. En canvi, el turc s’ha caigut de la llista a última hora i no viatjarà a Alemanya. 

Per tant, Mamardashvili es queda com a únic jugador del València CF que disputarà l’Eurocopa. El porter georgià debutarà a la cita precisament contra Turquia el pròxim 18 de juny. El 22 del mateix mes jugarà contra la República Txeca, i el 26 de juny tancarà la fase de grups contra Portugal, l’equip més fort.

Mamardashvili jugarà l’Eurocopa amb el seu futur en l’aire

El portera georgià ha capturat l’atenció d’alguns dels clubs més prominents del futbol europeu. Amb equips com el Newcastle United i el Bayern de Munic rondant el seu fitxatge. Mentre els rumors es propaguen i ho allunyen de Mestalla, el CIES Football Observatory ha llançat llum sobre el seu vertader valor de mercat, estimant-ho en uns 37 milions d’euros, considerant tots els aspectes de l’operació.

Mentrestant, Mamardashvili, qui ha sigut un pilar al València CF, ha deixat pistes en les seues xarxes socials i entrevistes sobre el seu incert futur. Encara que el seu desig és continuar al València, reconeix que el seu destí està fora de les seues mans.

El porter es concentrarà esta setmana amb la selecció de Geòrgia en preparació per a l’Eurocopa. En el València són conscients que la seua venda podria ser un moviment clau en el mercat de fitxatges, però no hi ha presses i només considerarien la seua eixida si arriba una oferta que siga beneficiosa per a totes les parts involucrades. A més, la participació de Giorgi a l’Euro podria augmentar encara més el seu valor.