ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili prop del seu partit número 100 amb el València

Per Mauro Pérez · 22 Maig, 2024

El porter georgià del València CF, Giorgi Mamardashvili, està a punt d’aconseguir una fita significativa en la seua carrera amb el club. Si juga en el pròxim partit contra el Celta de Vigo, Mamardashvili disputarà el seu partit número 100 amb la camiseta del València. Este partit podria marcar també el seu comiat de l’equip, donat el creixent interés de diversos clubs importants d’Europa per fer-se amb els seus serveis.

Des de la seua arribada al València, Mamardashvili s’ha convertit en una peça clau de l’equip, destacant-se per les seues notables actuacions sota els tres pals. La seua consistència i habilitats excepcionals han sigut fonamentals per a l’equip en nombrosos partits, consolidant-se com un dels millors porters de LaLiga.

No obstant això, el futur de Mamardashvili al València és incert. El club ha posat un preu mínim de 35 milions d’euros per a la seua possible venda. Malgrat l’interés demostrat per diversos clubs, fins a la data no ha arribat cap oferta que aconseguisca esta quantitat.

El partit contra el Celta de Vigo no sols serà un moment especial per a Mamardashvili per aconseguir el seu centenari de partits amb el València, sinó que també podria ser l’última vegada que vista la camiseta del València en partit oficial. Si bé la seua eixida encara no està confirmada, les negociacions i rumors suggereixen que la seua etapa a Mestalla podria estar arribant a la seua fi.