La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mamardashvili parla sobre la seua arribada al València
,

Mamardashvili parla sobre la seua arribada al València

COMPARTIR

728-90

El porter georgià, Giorgi Mamardashvili es va convertir en el primer fitxatge del València Mestalla en este mercat. El porter ha abandonat el Dinamo de Tiblisi per a provar sort en un nou equip amb més reconeixement en Europa.

En un principi, el jugador serà el porter del València Mestalla. No obstant això, la idea del club és que Mamardashvili faça la pretemporada amb el primer equip i puga tindre la dinàmica d’entrenar amb el grup dirigit per José Bordalás. Giorgi Mamardashvili ha contestat a les qüestions realitzades pel club en una entrevista per a conéixer millor a la nova incorporació de l’equip de la Capital del Túria.

Per a mi signar el contracte amb el València CF significa una gran responsabilitat i una nova experiència en la meua vida professional.

Sé que el València CF és un gran club, un club històric, amb títols, amb els millors entrenadors i que tenia a un dels millors porters d’Europa.

Sobre la ciutat de València el que sé és que és una ciutat molt bonica i té la millor afició. Per a mi és molt important jugar en un gran club com el València CF.