Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili parla sobre el seu possible fitxatge pel Bayern de Múnic

Per Javi Richart · 01 Juliol, 2024

Giorgi Mamardashvili va dir adeu a Alemanya i a l’Eurocopa 2024, una competició que ha servit d’aparador per a ell. El món sencer ha pogut veure les seues parades, i ja s’ha confirmat com a un dels millors porters del continent. El seu nom està cridat a ser el serial del mercat d’estiu a Mestalla, i els rumors de la seua eixida no paren.

Un d’eixos rumors situen al porter València CF en el Bayern de Múnic. El conjunt che demana 40 milions pel georgià, el que fa que tan sols equips amb un gran poder adquisitiu puguen afrontar el seu fitxatge. Sobre l’interés de l’equip alemany va parlar Mamardashvili després de la derrota de Geòrgia contra Espanya que deixa a la seua selecció fora de l’Eurocopa als huitens de final.

El Bayern encara té el millor porter del món. Actualment, no és possible anar allí. Tan sols aniria si fora per a jugar. Si no jugue, no“, va declarar el porter del València. Per tant, Mamardashvili descarta el seu fitxatge pel Bayern de Múnic mentre Manuel Neuer continue defensant la porteria de l’equip alemany.

El georgià vol ser titular i continuar creixent com a porter, i és sabut per tots que Neuer és una peça inamovible a Alemanya. De fet, el mateix Mamardashvili va anunciar el passat mes de maig que el seu fitxatge pel Bayern estava molt prop de tancar-se l’estiu passat, però es va truncar a última hora: “El Bayern es va negar a pagar 35 milions l’estiu passat”. 

Hui dia, l’opció que pareixia més probable era la del Newcastle. En canvi, aquesta ja no és una possibilitat, ja que el conjunt anglés ha tancat la incorporació de Vlachodimos. Per tant, amb les opcions de Bayern de Múnic i Newcastle apagades, el futur de Mamardashvili encara és una incògnita.