ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili es postula com a titular en el debut de Lliga

Per Jorge Ruiz · 05 Agost, 2021

Un altre gran partit de Giorgi Mamardashvili en la porteria valencianista. Era la primera vegada que el porter georgià es vestia de curt per a disputar un partit a Mestalla, i el resultat no va poder ser millor. Des del principi, Mamardashvili es mostrava molt segur, i manava a la defensa amb un lideratge no tan habitual en jugadors tan joves com ell. A més, cal destacar que ja es defensa amb el valencià.

Després de ser titular davant equips com el Atromitos o el Llevant, l’AC Milan era la primera gran oportunitat per al porter georgià per a demostrar que podia ser titular en un club tan exigent com el València CF. Sens dubte, va aprovar amb nota, i es que va tornar a deixar la porteria a 0. I, en aquest cas, no seria perquè els visitants no tiraren a porteria.

De fet, la parada del partit va ser seua. Brahim va rebre dins de l’àrea una pilota que nou de cada deu vegades acaba entrant. En aquest cas, va ser Mamardashvili el que amb una gran estirada va evitar el gol de l’AC Milan i, per tant, la victòria dels italians. A Mestalla ja somien amb les seues intervencions.

Cillessen ha d’estar preocupat

La mala sort torna a centrar-se en Cillessen. Va començar la pretemporada com a clar candidat a porter titular del València CF i va tornar a desaparéixer en combat. No és la primera vegada que això succeeix i, per desgràcia, ja és una cosa molt habitual. No hi ha sensació que vaja a estar preparat dins d’una setmana, per la qual cosa Mamardashvili gana moltes paperetes per a eixir d’inici contra el Getafe CF. Veurem si el georgià abandona la porteria en alguna ocasió aquesta temporada.