ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili, després dels 100 partits amb el València: “És important per a mi jugar al València”

Per Mauro Pérez · 28 Maig, 2024

El porter del València CF, Giorgi Mamardashvili, ha aconseguit una nova fita en la seua carrera en disputar el seu partit número 100 amb el club valencianista en el recent partit contra el RC Celta de Vigo. Este assoliment destaca la importància i l’impacte del portera georgià en l’equip des de la seua arribada.

Mamardashvili ha expressat la seua gratitud cap a tots els membres del club que han contribuït al seu èxit. “Amb els cent partits volia agrair a tota la gent que treballa en el Club, al staff, als jugadors perquè sense ells no haguera pogut aconseguir esta xifra. No podia imaginar-ho. És molt important per a mi jugar al València CF, amb este escut”, ha dit el porter, subratllant la rellevància d’este assoliment personal i professional.

En preguntar-li sobre algun moment particular en la seua carrera, Mamardashvili ha afirmat que no té un partit especialment, ja que tots els partits són únics i significatius. “No tinc un partit especialment perquè tots els partits són únics en els quals he de jugar bé i competir”, ha comentat, reflectint el seu enfocament constant i el seu compromís amb l’equip en cada joc.

El porter també ha destacat la magnitud i la importància de jugar en un club com el València CF. “Sabem tots que és un gran equip i és molt important, no és fàcil”, ha declarat Mamardashvili, reconeixent els desafiaments i la satisfacció que comporta representar a un club de tanta tradició i prestigi.

Amb 100 partits ja en el seu haver, Mamardashvili continua sent una peça clau per al València CF. El seu acompliment ha sigut crucial en moltes ocasions, i el porter continua demostrant la seua vàlua i dedicació a l’equip. Esta fita no sols marca un capítol important en la seua carrera, sinó que també estableix una base sòlida per a futurs èxits amb el club, que encara que el club escoltarà ofertes pel porter georgià, Mamardashvili té clar que el seu desig és continuar jugant per al club de Mestalla.