ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili envia un missatge a la Selecció Espanyola

Per Alex Alfaro · 29 Març, 2023

El porter georgià del València CF, Giorgi Mamardashvili, va advertir a Espanya que Geòrgia, que va ebutar aquest dimarts davant Noruega, li ho posarà difícil en la fase de classificació per a l’Eurocopa.

“Espanya és el màxim. Però no podran guanyar-nos fàcilment. Hi haurà una lluita dura i molta competència en la fase de classificació, va dir Giorgi Mamardashvili a la premsa georgiana a la ciutat de Batumi, abans del partit amb l’equip noruec, al qual els espanyols van derrotar la setmana passada (3-0).

Segons el porter valencianista, de 22 anys, el partit d’ahir era “molt important” ja que s’han enfrentat al “aspirants al segon lloc”. “Crec que nosaltres i els noruecs ens disputarem el segon lloc i Espanya quedarà primera”, va assegurar.

Mamardashvili, qui milita en el club de Mestalla des de 2021, va recordar que el seu Geòrgia natal mai s’ha classificat per a tornejos internacionals com un Mundial o una Eurocopa.“Ja va sent hora de classificar-se. És la nostra meta”, va afirmar Mamardashvili.