ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili: “Anem a per més”

Per Javi Richart · 27 Maig, 2024

El futur de Giorgi Mamardashvili és una incògnita. El porter és el principal actiu que té el València per a fer caixa, i la seua continuïtat està en l’aire. En canvi, sempre que ha pogut, el georgià ha mostrat que està còmode a València. Al partit contra el Celta de Vigo va complir 100 partits amb la camiseta valencianista, i hui ha deixat un missatge d’esperança al seu Instagram.

“Ahir vaig complir 100 partits amb aquesta camiseta i no puc estar més orgullós. Defendre aquest escut durant aquests 3 anys ha sigut un honor i un privilegi. Cada minut al camp, cada entrenament i cada desafiament han valgut la pena. Gràcies a tots els que m’heu donat suport i m’heu ajudat a arribar fins ací: companys, entrenadors i, per suposat, a l’afició. Açò és tan sols l’inici, ¡anem a per més! AMUNT SEMPRE!”

En especial, sorprén l’última frase: “Açò és tan sols l’inici, ¡anem a per més! Eixes paraules donen a pensar que Mamardashvili es quedarà en Mestalla una temporada més, o almenys eixa és la seua intenció. No obstant això, com el georgià ha dit en diverses ocasions, el seu futur no depén d’ell, ja que el València podria fer caixa amb una venda.