ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili altera la porteria del València

Per Gerard Gálvez · 02 Agost, 2021

La situació en la porteria del València és molt complicada. Actualment, Bordalás té 4 porters d’un cert nivell i no es poden quedar els quatre. A més, el bon nivell i la seguretat que està transmetent Mamardashvili aquesta pretemporada fa indicar que la 3ªRFEF, on anava a jugar amb el València Mestalla, se li queda curta.

De fet, podria ser titular enfront del Getafe, ja que Cillessen segueix tocat i, malgrat que podria arribar a temps, el georgià està mostrant un gran nivell. A veure si Bordalás s’atreveix a llevar-lo.

Gran nivell

El porter georgià ha sigut una de les majors sorpreses de la pretemporada. Des dels entrenaments es veia que tenia un bon nivell. No obstant això, en els partits s’ha mostrat com el millor dels quatre porters. Confiança a la defensa, reflexos, estirades i lideratge, cosa que fa que el club s’haja de plantejar si està ja per a ser del primer equip.

Jaume, més perjudicat

Qui pitjor aturat ix d’aquesta situació és Jaume Domènech. El porter d’Almenara ja era la primera opció del club per a abandonar l’equip aquest mateix estiu, ja que anaven a pujar a Cristian Rivero com a suplent de Cillessen.

No obstant això, Mamardashvili també l’ha superat i, ara mateix, és el 4t porter de l’equip. Jaume no es vol anar, però el València té la necessitat de vendre a un jugador amb una fitxa superior al que aportarà en la gespa.

I Rivero i Cillessen?

Cristian Rivero va ser renovat per a ser el segon porter enguany. No obstant això, s’ha vist com Bordalás confia més en Mamardashvili, perquè li ha donat més minuts aquesta pretemporada. Una cessió pot ser la millor opció, perquè tot fa indicar que és el tercer porter de Bordalás.

Cillessen, d’altra banda, sembla tindre assegurada la titularitat. Malgrat això, el club no descarta una eixida si arriba una oferta decent, perquè ocupa molt, molt de marge en el Fair Play Financer del club. A més, és molt propens a les lesions. En aqueix cas, Mamardashvili podria acabar sent el porter titular del València.