ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mallorca – València: com i on veure el partit en televisió

Per Joan Marc García · 07 Octubre, 2023

El València C.F s’enfronta al Mallorca amb l’objectiu de treure alguna cosa positiva de Son Moix, després d’aconseguir 1 punt de 9 possibles en les últimes tres jornades (empat al Power Horse Stadium front l’Almeria, i derrotes a Mestalla front la Reial Societat i al Benito Villamarín front el Betis).

El València arriba a aquesta cita una vegada més, baix mínims. A penes ha bastat un mes de competició perquè la curta plantilla del conjunt de Mestalla deixara descobertes les seues limitacions de composició a causa de les habituals lesions. El València espera quasi més que ningú la segona aturada internacional. Sobretot perquè la plaga de lesions està assotant de gran manera a una plantilla que ja de per si mateix és molt curta.

En la roda de premsa prèvia a l’enfrontament, el Pipo va confirmar que “Thierry i Foulquier estan disponibles”. No va voler aventurar-se a dir si seran de la partida o no però sí que va explicar que estaran en la llista amb possibilitat de jugar. En qualsevol cas, el portugués i el francés seran els únics laterals disponibles en tota la plantilla. Qui no s’ha recuperat a temps i no estarà a Mallorca és José Luis Gayà.

El partit de lliga entre Mallorca i València de la jornada 9 de Primera Divisió es disputa hui dissabte 7 d’octubre a Son Moix a les 18.30 hores i es podrà veure per televisió en directe a través de DAZN. També es podrà seguir el partit amb tot luxe de detalls en Blanquinegres.com. Des de dos hores abans, segueix la prèvia i els onces. Després del partit podràs llegir la crònica i les declaracions dels protagonistes.