ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Males notícies sobre l’eixida de Castillejo

Per Blanquinegres · 05 Juliol, 2024

El València continua treballant en la rescissió del contracte de Samu Castillejo encara que no serà gens fàcil i tot apunta al fet que no es complirà el desig inicial de Rubén Baraja de que ja no fora futbolista del València en la primera setmana de la pretemporada.

Per això el club va prendre la decisió de donar-li una setmana més de vacances per a aconseguir eixe objectiu encara que no és una situació que puguen eternitzar. Castillejo jugarà les seues bales i el València vol ser intel·ligent en eixe sentit.

Un de les grans pretensions de Castillejo era poder anar al Màlaga tal com ha expressat en diferents ocasions al llarg de l’estiu: “He dit moltes vegades que m’agradaria poder tornar a l’equip de la meua terra per a gaudir de la meua gent i de l’estadi. En el primer equip sol vaig estar un any i se’m va quedar bastant curt. Independentment de la categoria en la qual estiga. Ho he dit. El sentiment, la qual cosa sentim la gent de Màlaga i els malaguenys no té res a veure amb la categoria en la qual estiga l’equip”.

No obstant això, sembla que eixa opció s’allunya tal com ha informat el director general de l’equip blanc-i-blau, Kike Pérez. En una entrevista concedida al programa de 101TV ‘Àrea Malaguista’ va revelar que el propi jugador va parlar amb el club per a ‘deixar-se voler’. “Samu Castillejo va vindre a veure’ns el dia del Celta Fortuna. És molt complicat perquè fan la mitjana del que cobra en els últims tres anys de salari. Encara que vinga pel mínim, per 95.000 euros. Si la seua mitjana és un milió, encara que no el consumisques, et computa al límit salarial”.