ACTUALITAT  

Males notícies sobre la lesió de Gayà

Per Blanquinegres · 28 Septembre, 2023

El València va perdre un poc més que tres punts a Mestalla. A més, totes les previsions apunten al fet que es quedarà sense banda esquerra durant un temps. Gayà es va retirar amb molèsties i les primeres sensacions són negatives.

A costa del que diguen les proves d’este divendres, sembla que hi ha lesió. Això immediatament ho descarta per al duel del diumenge i qui sap per a quants més? Per fortuna hi ha un partit més abans d’una aturada de seleccions en el qual la seua presència és dubtosa.

José Gayà ha dit basta. La seua musculatura s’ha ressentit. El capità arribava al partit davant la Reial Societat amb problemes físics i, després de 52 minuts de partit, s’ha anat al sòl i ha demanat el canvi, no se sap exactament l’abast de la lesió que sembla d’índole muscular.

El que és clar és que amb la seua eixida, Rubén Baraja es queda sense laterals esquerres en un dia en què Jesús Vázquez i el club han anunciat què li passa al jugador de la pedrera. El de Pedreguer ha marxat del camp substituït de Gabriel Paulista i ha rebut l’afecte de la graderia a la seua eixida. En el seu lloc s’ha posat Cenk, que és esquerrà i l’única alternativa que li queda a Baraja.