ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Males notícies sobre la lesió d´André Almeida

Per Alex Alfaro · 18 Octubre, 2023

André Almeida segueix sense entrenar amb la resta dels seus companys i té molt complicat arribar al partit del dilluns davant el Cadis. El futbolista pateix un fort dolor a l’esquena que no remet i no li permet moure’s amb comoditat.

 

El portugués no té bones sensacions i té “molt complicat” jugar davant el Cadis. S’esperava que el portugués estiguera millor esta setmana, però de moment, no es nota millora.

Almeida es va perdre el partit a Mallorca i, serà baixa quasi segura, davant el Cadis. D’esta manera, Amallah tornarà a tindre una oportunitat en el centre camp. Per part seua, Thierry ha entrenat amb un aparatós embenatge a la cama mentre que, Canós ha fet “treball específic”. El que si que sembla recuperat és José Luis Gayà que, si no passa res, estarà en la convocatòria.

Tal com ha informat Deportes Cope València, al València existeix preocupació màxima per André Almeida. El futbolista té un dolor a l’esquena des de fa diverses setmanes.

Ha decidit parar el ritme competitiu per a detectar el motiu dels seus problemes. Podria estar fora un mes, segons este mitjà de comunicació.