+  PRIMER EQUIP  

Màlaga CF-València CF: El VCF inicia el seu segon GRAN repte

Per Blanquinegres · 02 Febrer, 2015

Els blanquinegres inicien el complicat mes de febrer, un mes de moltes visites, jugant-se recuperar els llocs ‘Champions’ a la Rosaleda (20:45h.)

 

Els de Nuno amb la resta de la jornada disputada ja saben el que han de fer; guanyar. No cap altre missatge al discurs que Nuno comunique als seus abans de botar al verd de la Rosaleda. El rival més directe ha tornat a avançar als de Mestalla, per un punt, el Sevilla. A més, segons paraules de Nuno, el d’esta nit és un duel amb altre rival directe i no li falta raó. De no abastar els 3 punts el blanquinegres afegirien a la ‘festa’ europea a altre rival.

Per a que això no succeïsca, els de Mestalla hauran de traure els 3 punts d’un estadi complicat com és els de la Costa del Sol, on equips com el FC Barcelona no pogueren traure el premi màxim, amb el que això significa, ser consistent lluny de Mestalla. Per tant, durant esta setmana, els de Nuno s’han exercitat amb la fi de continuar amb la bona dinàmica valencianista, intacta des d’el 7 de desembre.

Nuno, per mantindre la bona línia (17 punts de 21 possibles), travessarà per el mateix boc que el passat diumenge derrotava, a Mestalla, per 3 gols a 1 al conjunt de Nervión. La línia defensiva formada per 4, el centre del camp en forma de rombe i la dupla d’atac més en forma del moment en la Capital del Túria.

El rival que es trobarà en front el València, el Màlaga, esta passant per una recaiguda de rendiment. Tot i que després de 20 jornades, el conjunt blanquiblau ha deixat grans sensacions, els darrers resultats dels de Javi Gracia no acaben de referendar el bon primer tram de temporada realitzat per els de la Costa del Sol.

De la mà de Javi Gracia els ‘boquerones’ estan sabent aguantar el infernal ritme que esta temporada estan demostrant els 7 primers classificats, posició que precisament ocupa el Màlaga. De cara al partit d’esta nit el conjunt de la Rosaleda no ha comptat amb el mateix temps de preparació que els de Nuno. El passat dijous, queien eliminats dels quarts de final de Copa davant l’Athletic Club, el que va suposar una forta desil·lusió dins del sí blanquiblau.

El conjunt blanquinegre té als seus peus, doncs, continuar amb la mala ratxa andalusa, tot i això haurà de comptar amb els bons i perillosos noms del Màlaga com Darder, Juanmi, Camacho o el recent incorporat, i ex valencianista, Javi Guerra.

 

Possibles onzes:

Màlaga CF: Kameni; Torres, Angeleri, Weligton, Boka; Samu García, Darder, Camacho, Amrabat; Juanmi i Javi Guerra

València CF: Diego Alves; Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, Enzo Pérez, André Gomes; Rodrigo i Negredo