ACTUALITAT  SOCIAL  

Maffeo tanca les seues xarxes socials pels insults de madridistes

Per Javi Richart · 08 Abril, 2024

El jugador del RCD Mallorca, Pablo Maffeo, ha tancat el seu compte de ‘X’ (Twitter) després dels insults i les amenaces que ha rebut als últims dies per part de l’afició madridista. Tot ve donat després de la final de la Copa del Rei que el conjunt balear va perdre contra l’Athletic Club el passat dissabte. El lateral va trencar a plorar, i alguns madridistes van començar a insultar-lo i burlar-se d’ell.

Maffeo ha protagonitzat a les últimes temporades diverses pica-baralles amb Vinicius Jr, a qui li va realitzar el gest de “ploró”. Aquest assumpte ha sigut el que, principalment, han utilitzat els aficionats madridistes per burlar-se del jugador ex del Girona. “Les teues llàgrimes provoquen les riallades”, deia un comentari.

Aquest cas recorda al de Peter Federico. L’extrem dominicà del València va rebre nombrosos insults de tot tipus, racistes també, per part d’aficionats del Real Madrid, després del partit on es retrobava amb el seu ex equip, fent una bona actuació i deixant molta energia sobre el terreny de joc. Aleshores, el jugador blanquinegre va tancar les seues xarxes socials per aquesta onada d’insults.