+  ACTUALITAT  

M. A. Kempes: “Vull que Gayà es quede”

Per Blanquinegres · 13 Febrer, 2015

L’ambaixador més emblemàtic i internacional dels de Mestalla ha matisat a Twitter després d’unes declaracions fetes a Radio Marca València sobre el futur de Gayà.

 

‘El Matador’ Mario Alberto Kempes ha aprofitat la xarxa social Twitter per rectificar i matisar després d’haver realitzat unes declaracions ahir a mig dia a Radio Marca València on venia a dir que si el Reial Madrid vol a Josep Lluis Gayà, el València poc podia fer per retenir al jugador.

Amb un total de 5 tweets, l’argentí ha volgut desfer el malentès i disculpar-se amb els valencianistes que no han entès les seues paraules.

1.- “Valencianistes les meues declaracions foren personals i gens han de vore amb el meu treball al VCF. Jo vull que Gayà es quede”.

2.- “Se que el València va a fer un esforç per tal de retindré al jugador i que el jugadors vol quedar-se, per això sé que es quedarà”.

3.- “Lateral o carriler a Europa que li puga igualar no hi ha i prompte el vorem com a titular a la selecció espanyola absoluta. Amunt!”.

4.- “Si algú s’ha sentit ofès, ho sent”.

5.- “Aquells que han volgut malinterpretar les meues paraules ho sent per ells! Jo vaig viure el València des de dins i eixe sentiment de valencianista ho portaré amb mi fins a la fi dels meus dies”.

La figura de Kempes a València és tan gran que tot i este malentès pocs dubtes ha generat entre el valencianisme. Per tal de recolzar al ‘Matador’, a les xarxes socials s’ha creat una corrent per tal de demanar respecte per a una persona que tant ha donat al València.