ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’única petició de Baraja al club va ser la incorporació de Carlos Marchena

Per Sergio Botella · 15 Febrer, 2023

Rubén Baraja ha parlat hui en la roda de premsa de presentació com a nou entrenador del València CF. El nou entrenador valencianista ha sigut preguntat per molts temes i un d’ells ha sigut que peticions li va fer al club durant la negociació. Baraja va contestar que la seua única petició ha sigut la incorporació de Carlos Marchena al seu cos tècnic.

“Respecte al cos tècnic, només vaig fer una petició. Que estiguera Marchena amb mi. És un gran valencianista i hem viscut grans coses junts. Necessite gent que pose caràcter en el moment que viurem. No soc de fer grans canvis d’estructura”, va explicar.

La incorporació de Marchena ha sigut molt important a causa de la seua experiència en el club i el caràcter que té per a afrontar estes situacions. En este moment es necessita tirar de valencianisme i això va fer el “Pipo” amb Carlos Marchena.

El València afrontarà esta difícil situació de salvar la categoria amb dos llegendes valencianistes al comandament de l’equip. Això no garanteix cap èxit, però com bé ha dit Baraja en la roda de premsa, farà saber als jugadors el que significa jugar en un club tan gran com el València Club de Futbol.