+  SOCIAL  

L’última Junta per a la Fundació

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2014

Aurelio Martínez va compareix davant els accionistes com màxima accionista de l’entitat blanquinegra, esta ha sigut l’última abans de començar els desembarcament de Meriton.

 

El president de la Fundació VCF, Aurelio Martínez, va prendre la paraula per donar els motius i raons per els quals la Fundació amb el seu més de 70% de força aprovava al seu mode de veure els compter presentat per la societat de Mestalla.

De forma molt concisa i rapida, en 10 punts, l’economista va tractar de fer comprendre el sentit del vot de la Fundació a la Junta General.

Els 10 punts de raonament de la Fundació:

1.- Auditoria positiva.

2.- Compter positiu malgrat la partida de ingressos en la que va comptar el Club.

3.- Planter barat, format per gent jove i compromesa.

4.- Millora de la situació de tresoreria.

5.-Baixada del deute

6.- Sanejament de assumptes històrics: Porxinos, Tendes…

7.- Inversió en cantera i futur.

8.- Compliment del pressupost

9.- Pressupost 14-15: realista, ajustat i equilibrat.

10.- Garantida la viabilitat del Club, futur esportiu.

Malgrat el poder que té la Fundació a l’hora de les votacions, Aurelio Martínez ha volgut ser just i mostrar els perques del sentit del seu vot. Amb la Junta celebrada hui al llit de l’antic Riu Túria, la Fundació diu adéu a ser l’òrgan amb més força i deixarà de jugar un paper dins de l’entitat que per a res es de la seua incumbència. A partir del proper 1 de desembre, amb l’aterrada definitiva de Meriton en València, la Fundació farà complir el seu paper de caràcter social i projectar la marca VCF per tot el món.