ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València prepara el partit front el Vila-Real sense Diakhaby

Per Joan Marc García · 29 Desembre, 2023

El València segueix amb la seua preparació abans d’entrar en un mes de gener crucial amb una gran quantitat de partits. L’equip dirigit per Baraja jugarà quatre partits de lliga, Vila-real, Cadis, Athletic i Atlètic de Madrid, els setzens de la Copa del Rei contra el Cartagena, i uns possibles huitens i quarts de final.

L’equip de Baraja ja s´ha exercitat de cara a preparar el partit de LaLiga 23-24 davant el Vila-real CF del dimarts, 2 de gener, a les 21.30 hores, que es disputarà en el feu valencianista. Un entrenament on Javi Guerra i Hugo Duro no han pogut participar, ja que continuen amb els seus processos gripals.

Això sí, José Luís Gayà ha començat la sesió amb normalitat i ha pogut estar present. Si no hi ha cap problema durant els pròxims dies, el capità estarà disponible per al primer partit del 2024 a Mestalla.

Per altra part, Amallah, qui va ser convocat ahir amb el Marroc per a disputar la Copa d’Àfrica, ha realitzat l’entrenament amb la resta del grup, mentre que Diakhaby ja es troba a Guinea per preparar amb la seua selecció la competició de nacions africanes.

Per altra banda, André Almeida, que ja fa tres mesos que està apartat dels terrenys de joc, continua sense entrenar amb la resta dels seus companys i s’ha exercitat en solitari. Baraja ja va comentar que el portugués estava millorant, però tot depén de com es trobe el jugador.