La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’última hora de la renovació de Mamardashvili
,

L’última hora de la renovació de Mamardashvili

COMPARTIR

Giorgi Mamardashvili s’ha convertit en la revelació de la temporada. El jove porter georgià va fitxar pel València per a jugar en el filial. No obstant això, gràcies al seu gran nivell i a les lesions dels seus companys es va fer amb un lloc en la porteria del València CF. De fet, va ser l’encarregat de jugar la final de la Copa del Rei i a punt va estar de parar un penal. 

Ara mateix, el València és conscient que té a un futbolista amb un futur molt prometedor al davant. Per esta raó, el club de la Capital del Túria treballa en la seua renovació per a fer-li un contracte del primer equip amb un augment del seu salari i de la seua clàusula de rescissió. Segons acaba d’informar el diari valencià, Superdeporte, la renovació de Giorgi Mamardashvili està molt avançada. De fet, ja s’han produït diversos contactes entre el club i l’entorn del jugador, però encara no hi ha res tancat.

El Manchester United es va interessar per Mamardashvili

El nivell de Mamardashvili no ha passat desapercebut per a la resta d’equips. Per este motiu, el Manchester United va contactar amb Giorgi Mamardashvili per a conéixer la seua situació salarial i la seua predisposició per a fitxar per un dels grans clubs d’Anglaterra. Açò va ocórrer el mes passat, però es va quedar simplement en una consulta, ja que el club anglés no ha fet cap oferta formal al València. 

No obstant això, l’estiu és prou llarg i Mamardashvili és un porter jove que agrada a molts clubs per les seues condicions. D’esta forma, si el València no és capaç de renovar-lo, podria arribar algun club amb intencions de fitxar-lo i pagar la seua clàusula de rescissió. 

Un porter per al futur

D’altra banda, el València està anticipant-se per a no tindre estos problemes. El club de la Capital del Túria ja l’ha traslladat a Mamardashvili la intenció de renovar-lo i millorar el seu contracte. Tal com va avançar Deportes COPE València, el club valencià vol ampliar el contracte de Mamardashvili fins a l’any 2027. A més d’açò, com el club és conscient que els equips anglesos tenen molts diners, ficarà una clàusula prohibitiva de molts milions per a evitar la marxa del georgià. 

El València vol vendre a Cillessen

En la porteria el València no té cap dubte, l’equip de la Capital del Túria vol la continuïtat de Giorgi Mamardashvili i l’eixida de Jasper Cillessen. El porter holandés ha sigut un fitxatge que no ha eixit bé. Les seues lesions no l’han deixat tindre regularitat i ha estat més temps fora dels terrenys de joc que defensant la porteria. 

A més d’açò, Cillessen va arribar al València en una estratègia econòmica per a no presentar pèrdues en la temporada del centenari. Per este motiu, abans del trenta de juny de 2019, el València i el Barça van arribar a un acord per a intercanviar a Neto i a Cillessen. El València pagava trenta milions pel porter holandés. A causa d’este elevat preu i el seu salari, el València ha pagat molts diners pel porter holandés cada temporada, ja que l’amortització del seu fitxatge és la major de tota la plantilla.