ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’últim moviment de Mateu Alemany sobre el seu futur

Per Alex Alfaro · 14 Febrer, 2024

Mateu Alemany, exdirector general del València C.F, cerca des de la seua eixida del FC Barcelona un projecte en el qual continuar creixent. Als seus 60 anys encara té gana per a una última aventura però vol triar bé quin serà el seu últim ball.

Va estar prop de poder fitxar per l’Atlètic de Madrid, però l’oferta de Miguel Ángel Gil Marín no li va assegurar independència en la presa de decisions en la parcel·la esportiva, i tindre al costat a Andrea Berta dificultava la tasca. Finalment va ser Carlos Bucero qui va entrar a formar part de l’staff de l’Atlètic de Madrid.

Una altra de les finestres que té oberta Mateu Alemany és la de la presidència de la RFEF. No obstant això, no és un projecte que l’apassione perquè el que veritablement li agrada a Mateu és ser l’arquitecte d’un projecte esportiu.

Tal com ha informat Pedro Morata, dilluns passat, Salvador Gomar, actual president de la Federació Valenciana de Futbol i candidat a la RFEF, es va reunir amb Mateu a Mallorca. No obstant això, Mateu no acaba de fer el pas i únicament ho faria si vera opcions reals de guanyar en les eleccions.