ACTUALITAT  FITXATGES  

L’últim missatge en xarxes socials de Rafa Mir: destinatari Víctor Orta

Per Manel Rumbau · 08 Juliol, 2024

L’operació Rafa Mir sembla no tindre un desenllaç. Després del seu truncat fitxatge en el mercat d’hivern, el València ha tornat a la càrrega per ell. Però quan tot estava acordat (per primera vegada) entre el jugador, Sevilla i València, el problema va sorgir amb la comissió de l’agent del futbolista.

El motiu es deu al fet que l’agent de Rafa Mir va demanar emportar-se un 10% de l’opció de compra (500.000€), valorada en 5 milions d’euros. El Sevilla FC es va negar. Únicament, acceptarien eixe 10%, en el cas que la compra anara de 6 milions.

Rafa Mir està predisposat a desbloquejar la situació i acceptar un percentatge inferior. A més, segons la informació publicada pel periodista Héctor Gómez, el València li ha comunicat al Sevilla que vol tancar ja l’operació. No obstant això, falta la resposta del Sevilla al València per a que Rafa Mir jugue a Mestalla la pròxima temporada.

L’última novetat del davanter murcià a les seues xarxes socials

“Comencem una temporada amb la il·lusió totalment renovada i deixant enrrere tot el negatiu. Tornem a la cassella d’eixida. Anem amb tot”. Eixe és l’últim missatge de Rafa Mir al seu conter d’Instagram, xarxa social per la qual l’atacant sevillista ja ha volgut fer unes quantes declaracions d’intencions cap al seu actual club. 

En este cas, sembla que esta nova història correspon a Víctor Orta, director esportiu del club andalús que, en més d’una ocasió, s’ha encarregat d’endarrerir l’operació en l’últim moment.