ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lula da Silva (president del Brasil): “No podem permetre que el racisme s’instaure en els camps de futbol”

Per Marc Santiago · 22 Maig, 2023

Ahir  a Mestalla, durant el partit entre el València CF i el Reial Madrid,  es van produir una sèrie d’insults racistes per part d’un pocs aficionats situats en la grada d’animació valencianista dirigits cap al jugador del Madrid Vinicius Jr.

Aquesta lamentable situació ha obert un debat important entre els aficionats al futbol, on per desgràcia aquestes situacions es segueixen produint. En concret al país d’origen del jove jugador madridista, Brasil, ha sentat molt malament aquests actes i ja en la mateixa retransmissió del partit els comentaristes van remarcar que aquestes actituds eren inaguantables.

El president de la República Federativa de Brasil, Lula da Silva, ha realitzat una sèrie de declaracions al respecte, mentre estava en la reunió del G7, on ha comentat el següent:

“Vull mostrar tot el meu suport a Vinicius. No és just que un dels millors jugadors del món siga ofés en cada estadi que visita. Considere important que la FIFA, la lliga espanyola i les lligues d’altres països prenguen fortes mesures. No podem permetre que el racisme s’instaure en els camps de futbol”