ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Luís Tevenet, candidat a ocupar el lloc de Marchena

Per Marc Santiago · 14 Juny, 2023

Com bé vam informar ahir, Rubén Baraja planeja una reconstrucció del seu cos tècnic per a la seua pròxima temporada com a entrenador del València CF. Amb la negativa de Marchena a ocupar la posició d’ajudant del val·lisoletà, Baraja ha estat buscant substituts que ocupen el lloc de segon entrenador en la banqueta valencianista.

Un dels rumors que sorgiren ahir és que havia contactat amb un exfutbolista de l’Atlètic de Madrid perquè ocupara aquest càrrec. Aquest nom és el de Luís Tevenet, exfutbolista professional i actual entrenador de l’Atlètic de Madrid B, on ha aconseguit l’ascens a 1 RFEF després de culminar una molt bona temporada. L’andalús coneix a Baraja del seu pas per les categories inferiors dels matalafers, on compartiren vestidor i ha tingut experiència com a entrenador d’equips com el Llevant Atlètic, Hèrcules o Sevilla Atlètic.

Tevenet s’uniria al preparador Manu Poblaciones i a José Ramón Rodríguez en el cos tècnic de Rubén Baraja, qui està a l’espera de renovar amb el club valencianista a falta dels últims detalls de la negociació amb la direcció del club.