ACTUALITAT  FITXATGES  

Luís Rioja espera la renovació de Baraja per a fitxar pel València

Per Joan Marc García · 13 Juny, 2024

El València vol tancar com més prompte millor un reforç i el vol fer abans que l’equip torne als entrenaments el pròxim 8 de juliol. Més enllà de decidir si executar la clàusula de Peter Federico, l’altre nom propi i que està damunt de la taula és el de Luis Rioja.

És una operació que el València porta treballant des de fa mesos i existeix ja un pacte real entre el club i el jugador. No obstant això, el València no és l’únic club que estè en la baralla. Rioja prioritza anar-se al Betis perquè és el seu club sentimental, però sap que a Mestalla serà més important i que l’operació es podria resoldre abans.

Ara el tema important és que el València puga arribar a un acord amb l’Alabés. Des de Vitòria s’exigeix xifres pròximes als 2 milions, però el València encara no ha presentat una oferta formal.

Abans de tot això, primer ha de tancar-se la renovació de Rubén Baraja i tindre agilitat des de Singapur perquè l’operació no es complique. A més, la renovació del Pipo és clau per a que el València puga tancar el fixatge de Rioja.

Segons ha informat Tribuna Deportiva, l’actual futbolista de l’Aalabés espera la renovació de Baraja per a jugar al València. A més, Rioja està molt il·lusionat en jugar a Mestalla pel que representa la camiseta i el rol que tindria.

La de Rioja no és tracta d’una operació que descarte a Peter Federico ja que Rubén Baraja vol a dos extrems, però caldria tornar a passar per Singapur i saber la xifra que deixa gastar. Segons la citada font, Rioja tindria un acord de 3 temporades amb el club de Mestalla.

El València no vol que l’operació s’allargue en el temps i pretén fitxar al futbolista de l’Alabés abans del 30 de juny, per poder adelantar-se a altres equips interessats en Rioja, com el Betis, i per poder donar-li a Baraja un extrem a l’inici de la temporada.