Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Luis Enrique valora l’eliminació i el seu futur

Per Alex Alfaro · 06 Desembre, 2022

Espanya diu adeu al Mundial. El somni es va acabar en els huitens de final i tot un país està de dol. Amb esta decepció, el futur del seleccionador queda completament en l’aire. Luis Enrique ha parlat en roda de premsa en acabar el partit. S’ha mostrat amb un discurs autocrític però satisfet per el treball del seu equip

Anàlisi del partit

“Podríem haver generat més, però estic més que satisfet. Han representat a la perfecció la idea futbolística i la que té el meu staff. El Marroc ha sigut millor que nosaltres i ens han superat en els penals”

Jugador diferencial

“No canviaria als meus jugadors per cap altre. Vaig amb ells a mort i veient com han interpretat el partit. Si hi ha un responsable del partit soc jo. És evident que tenim una sensació trista de decepció i no hem pogut retornar-ho amb resultats”

Influirà el resultat en el teu futur

“No ho sé. No és el moment ara per a parlar del meu futur. El meu contracte s’acaba, jo estic molt content i si pel meu fora seguiria tota la meua vida. He de pensar amb tranquil·litat que és el millor per a la selecció. Tot influirà, totes les situacions que s’han donat”

Els penals

L’explicació és molt clara. Soc jo el que ha triat els llançadors dels penals. Si tinguera una altra tanda, triaria als mateixos tres primers. La resta de llançadors els han triats els jugadors. Llevaria al porter del Marroc, això sí

Errors

Els jugadors han fet 100% el que els hem demanat. Cal analitzar el partit amb tranquil·litat. No tinc ni una sola crítica per a estos jugadors. Tinc algun ressentiment a nivell personal perquè havien jugadors que podien jugar. He sigut molt injust amb Pablo Sarabia, perquè ho he tret per als penals i ha fet dos ocasions en dos minuts. Li hauria donat bastants més minuts en este partit”

Situació en el vestuari

“Per norma, mai visite el vestuari després d’un partit perquè no és moment de prendre decisions. Hui en acabar el partit sí que he parlat amb ells. Els he agraït el seu esforç. Hem creat la millor ocasió de gol en el minut 120. Els he dit que la vida continua.”