Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Luís Enrique té un jugador del València en el Fantasy de la Lliga Santander

Per Pablo Marquez · 26 Novembre, 2022

La Lliga Fantasy del diari Marca és un popular joc de futbol en el qual tu ets l’entrenador i fas punts segons els jugadors que has decidit fitxar, com el Comunio de tota la vida. A estos jocs també juguen els professionals d’este esport.

Este és el cas de Luís Enrique. L’entrenador de la selecció està fent directes en Twitch on comparteix amb els aficionats aspectes del dia a dia i també anècdotes curioses i gracioses que poden sorprendre.

En un moment del directe, Luís Enrique va ser preguntat per l’absència del davanter del Celta de Vigo, Iago Aspas, en la convocatòria de la selecció. Luís Enrique sempre ha explicat que ell no convoca als millors jugadors, sinó als quals ell considera que pugan adaptar-se millor a la seua idea.

L’equip de Luís Enrique

Per este motiu, el tècnic asturià explicava l’absència d’Aspas. Reconeixia que és un magnífic davanter i va mostrar que era el seu davanter en la Lliga Fantasy de Marca. En el moment que va mostrar el seu equip, vam poder observar com el seleccionador espanyol té també un jugador del València en el seu onze.

Este jugador és Eray Cömert. El central del València està sent una de les revelacions de la temporada i s’ha convertit en un futbolista fix en les alineacions de Gattuso. Així ho ha vist Luís Enrique i ha decidit fitxar-lo per al seu equip.

Ara mateix, Eray Cömert està concentrat amb la selecció de Suïssa. El futbolista del València espera fer una gran copa del món per a tornar a les ordres de Gattuso en un gran estat de forma.