Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Luis Enrique: “Entenc que Gayà no vulga veure’m ni en pintura”

Per Alex Alfaro · 30 Novembre, 2022

José Luís Gayà va tornar durant el dia d’ahir dimarts als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Paterna. D’esta manera es va demostrar que els metges del València van encertar amb el seu diagnòstic i Luis Enrique es va precipitar a l’hora de privar a Gayà d’estar en una fase final d’un Campionat del Món.

Fa ja dues setmanes que van saltar les alarmes roges quan coneixíem que Jose Luís Gayà s’havia provocat un esquinç lleu en el seu turmell en l’entrenament previ a l’amistós enfront de la selecció de Jordània. No obstant això, en un primer moment el pronòstic i el comunicat mèdic emés per la pròpia Selecció espanyola convidava a ser optimistes i a pensar que en pocs dies Gayà tindria oportunitats de tornar als entrenaments.

No obstant això, en acabar eixe amistós el tècnic de la Selecció va assenyalar que l’endemà (divendres) es prendria una decisió final sobre el futur del lateral esquerre. El de Pedreguer va viatjar eixa mateixa matinada a Doha al costat de la resta de membres de l’expedició per al cap de poques hores conéixer que havia de tornar a Espanya i que es posava el punt i final al seu somni mundialista.

En arribar a València, la primera acció del valencià al costat de Fernando Guiner va ser marxar-se a la Ciutat Esportiva de Paterna i conéixer la valoració dels metges del club a més de seguir amb el seu procés de rehabilitació per a poder estar al més prompte possible amb el grup.

El primer diagnòstic dels doctors del València assenyalava que Gayà estaria disponible per al partit enfront de Costa Rica i que per tant no hauria suposat cap perjudici per al combinat nacional.

Gayà va publicar en les seues xarxes socials la setmana passada una imatge entrenant amb completa normalitat en un gimnàs privat i este dimarts ha pogut estar amb el grup a ple rendiment.

Luis Enrique s’ha pronunciat en diverses ocasions sobre este tema, però hui ha volgut llançar un missatge a través del seu canal de Twitch:

Li envie una forta abraçada a Gayà. Em recorde molt d’ell, encara que entenc que no vulga veure’m ni en pintura”.