La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lucas Torreira prop d’anar-se’n al Galatasaray i no firmar amb el València
,

Lucas Torreira prop d’anar-se’n al Galatasaray i no firmar amb el València

COMPARTIR

Lucas Torreira és un dels objectius de Gennaro Gattuso per a reforçar el migcamp. El futbolista uruguaià no té espai en l’Arsenal i valora una eixida en forma de cessió, com ha fet les últimes temporades. Equips com l’Atlètic de Madrid i la Fiorentina ja saben el que significa tindre a un jugador del nivell de Torreira en la plantilla. Ara, el València tracta de trobar la fórmula de poder incorporar-lo. 

Gattuso intenta convéncer a Torreira 

Gennaro Gattuso està sent fonamental en l’intent de fitxar a Torreira. El tècnic italià està en contacte permanent amb el migcampista uruguaià, perquè faça força i puga firmar amb el València. Lucas Torreira, per la seua part, vol jugar en la Capital del Túria. El migcampista és conscient que no entra en els plans de Mikel Arteta i farà tot el possible per a eixir en este mercat. A més d’açò, Torreira considera que podria fer un gran futbol de la mà de Gattuso i així poder anar al Mundial. 

El Galatasaray tracta de tancar a Torreira

Però, ara mateix, com el València no ha sigut capaç de presentar-li una oferta interessant a l’Arsenal, Torreira podria fer les seues maletes cap a un altre club. Segons acaba d’informar el periodista italià Alessio Lento, Lucas Torreira està prop de firmar amb el Galatasaray. El club turc ha obert les negociacions amb l’Arsenal i confia en tancar l’operació. 

Per la part que li correspon a Torreira, el Galatasaray l’ha oferit al migcampista uruguaià un contracte de tres milions per temporada, una quantitat a la qual el València té molt complicat arribar. El club de la Capital del Túria és conscient que podria perdre a Torreira, una de les prioritats de Gattuso. El Galatasaray ha entrat en les negociacions i podria ser el pròxim destí de Torreira.