Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Lucas Assadi relacionat amb el València CF

Per Sergio Botella · 16 Desembre, 2022

El mercat de fitxatges està a punt d’obrir i com és habitual, es comencen a relacionar molts jugadors amb el València CF. Lucas Assadi, migcampista d’Universitat de Xile, ha sigut relacionat amb el València segons RedGol. El jove xilé de tan sols 18 anys està sent entrenat per un vell conegut a la ciutat de València, Mauricio Pellegrino. L’entrenador compta amb ell, però el jugador sembla estar disposat a fer el salt a Europa.

Lucas és la gran promesa del futbol xilé i està atraient l’atenció d’altres clubs europeus com el Benfica o el Burnley. Compta amb una clàusula de 2 milions d’euros i contracte fins a desembre de 2024, per la qual cosa no seria una operació difícil d’executar.

En el mes de desembre passat, va debutar amb l’absoluta del seu país en un amistós davant Eslovàquia als ordes d’Eduardo Berizzo. A més, en este pròxim mes de gener disputarà el Sud-americà sub-20, una cosa que pot dificultar la negociació al estar el mercat obert en el mateix període de temps.

Malgrat la seua joventut, en la passada campanya va comptar amb molts minuts disputant 27 partits en la lliga xilena anotant un gol i donant una assistència acabant en 13é posició. També, va disputar altres 7 partits en Copa a la qual van arribar fins a semifinals.