ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Sporting de Portugal ja ha preguntat oficialment per Koba

Per Joan Marc García · 19 Gener, 2024

El cas Koba Leïn ha sigut tota una sorpresa en l’actualitat valencianista. L’Sporting de Portugal, un dels equips punters del país, estava més que interessat en incorporar al migcampista valencianista.

El futbolista francés està cedit en l’FC Estoril fins al pròxim 30 de juny amb opció de compra i té contracte amb el València fins a juny de 2025. Per tant, si el club portugués està disposat a ‘tallar’ la cessió, el València escoltarà l’oferta del Sporting de Portugal per Koba Leïn.

Fa ara una setmana, Tribuna Deportiva va informar que fins a 6-7 milions estaria dispost a pagar l’Sporting al València pel jove jugador francés. Aquesta cifra va sorprendre al valencianisme, ja que Koba ha participat en 14 partits aquesta temporada on no ha marcat cap gol ni ha donat cap assistència. Koba té un paper irregular, sense arribar a convertir-se en un jugador indiscutible a Portugal.

L’Sporting ja ha telefonat al València

Ara, segons ha informat Relevo, l’Sporting de Portugal ja ha contactat el València per intentar tancar la incorporació de Koba per a aquest mateix mercat hivernal.

El València no tenia cap coneixement de la situació, malgrat les informacions de la premsa portuguesa sobre l’interés de l’Sporting. Pero segons la font citada, ha sigut hui quan s’ha dut a terme la primera comunicació directa entre l’Sporting de Portugal i el club de Mestalla.

A Portugal es parla d’una operació que es pot tancar al voltant dels quatre milions d’euros, una xifra suficient perquè el València gestione incorporacions per a aquest mateix mes de gener. Cal recordar que el Lens té el 15% de la propietat de Koba.

La venta de Koba obriria la porta a un fixatge: Peter Federico

El València té clar que la prioritat, una vegada descartat el fitxatge de Rafa Mir, si hi havia alguna arribada era la incorporació d’un futbolista de banda. L’opció número u per a aquesta posició des dels últims dies del mes d’agost és la de Peter Federico, futbolista del Reial Madrid Castilla.

L’eixida de Koba, per tant, podria accelerar l’arribada del jugador del Real Madrid Castilla. Una operació que comptaria amb l’ok de Rubén Baraja per reforçar la banda i la plantilla.