+  PRIMER EQUIP  

L’Sporting de Braga es nega a prolongar la cessió de Danilo

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2016

El VCF té fins el proper 30 de juny a les 17 hores per poder dipositar els 14’7 milions d’euros i fer-se amb els servicis de Danilo Barbosa al 100%. Esta possibilitat que va ser filtrada per Football Leaks no es contempla al si dels despatxos de Mestalla tal com va certificar el propi Suso Gª Pitarch durant la presentació de Pako Ayestarán.

La formula que si interessa al conjunt valencianista és la de tractar de prolongar la cessió del mig campista brasiler per un any més, confiant en completar la seua aclimatació per una temporada més.

En estes, el president de l’Sporting de Braga, conjunt que té la majoria del passe del jugador va mostrar-se rotund als micròfons de Radio València Cadena SER. “El jugador és de l’Sporting de Braga. Si el VCF no exerceix l’opció de compra Danilo haurà de tornar ací”. El mandatari portuguès afegia que ells només es fan eco de l’estipulat al contracte i que ells decidiran a menys que el VCF pague el que diu el contracte signat al seu temps la temporada passada.

Amb totes les parts al corrent de la situació el més normal és que la presència de Danilo de cara a la propera temporada es veja tallada i que este torne cap a Portugal bé a les ordres de Nuno, proper nou tècnic del Braga, o bé que Mendes torne a buscar un nou Club amb el que tornar a rellançar la progressió de Danilo.