ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ordinador del Big Data dona un 20% de possibilitats al descens del València

Per Sergio Botella · 08 Febrer, 2023

La situació del València és crítica i les dades així ho reflecteixen. Un ordinador ha realitzat una predicció amb percentatges a través del Big Data de les posicions finals en la Lliga Santander i el València té un 20% de descendir esta temporada.

Esta predicció, ha donat un 80% de possibilitats al fet que el València acaba en una posició per damunt de les tres que marquen el descens. Les posicions amb major probabilitat són la 16é i 17é amb un 12,3% seguit de la 15é amb un 11,9%. Això suposa que el València estarà patint fins al final per salvar la categoria.

La quarta posició amb un major percentatge és més preocupant perquè es tracta de la 18° posició, la qual cosa suposaria el descens de categoria.

En la predicció publicada a l’agost, el València tenia només un 4,5% de descendir i la posició amb un major % era la novena. La probabilitat del descens ha augmentat molt i veurem quant pot continuar augmentant si la situació contínua així.

Estes dades ens han tornat a demostrar que el descens és un perill i que en esta segona volta s’ha de fer tot el possible per a evitar la catàstrofe. L’afició és conscient de la pèssima situació i el dissabte protestarà contra la gestió que ha provocat això.