ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’opinió de Rubén Baraja sobre Paco Alcácer

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2023

Durant la vesprada d’ahir saltava la sorpresa en aparéixer el nom de Paco Alcácer damunt de la taula. A la fi de la setmana passada el València C.F va tindre la notícia per part del Sevilla que l’operació de Rafa Mir no anava a eixir cap avant. Des d’eixe moment es busca un nou amb rapidesa, urgència però no amb agilitat.

Esta mateixa vesprada s’ha reunit Baraja amb el Local Managment per a conéixer quina era l’última hora del club. No obstant això, ara mateix no hi ha cap opció clara.

Tal com ha informat Deportes COPE València, no hi ha decisió presa després de la reunió de Paterna de Lay Hoon, Corona i Solís amb Baraja

Ara mateix l’operació d’Alcácer s’ha gelat i es treballa a contrarellotge per a oferir unes alternatives a Baraja. Com ha revelat SIN ATADURAS, Lim únicament autoritza un milió d’euros i mig nets en el davanter.

Baraja ha sigut qui hui ha tirat el nom de Paco Alcácer cap endarrere. A pesar que sí que encaixava en els paràmetres econòmics, a nivell esportiu ha generat molts dubtes a l’entrenador, Rubén Baraja.