ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’opinió de Luis Rubiales del tancament de Mestalla i llevar-li la roja a Vinicius

Per Alex Alfaro · 25 Maig, 2023

La resolució del Comité de Competició que vam conéixer el dimarts a la nit sobre els fets ocorreguts el diumenge a Mestalla en el partit entre el València i el Reial Madrid, ha provocat pàgines i pàgines de periòdics i hores i hores de debat televisiu. El fet que estiguera el Reial Madrid per enmig ha provocat una major difusió internacional que ha portat el tema fins a l’ONU.

Les decisions de deixar sense efecte disciplinari l’expulsió de Vinicius i la clausura parcial per cinc partits de la graderia Mario Kempes de Mestalla han provocat crítiques des de tots els punts del país. Una de les persones a les quals ha sorprés la resolució de l’òrgan disciplinari de la Real Federació Espanyola de Futbol és el mateix Luis Rubiales, tal com ha informat el diari AS. 

El màxim mandatari del futbol espanyol es va quedar perplex i sorprés per la resolució emesa pels tres membres del citat òrgan disciplinari. De fet, segons ha pogut saber AS, Luis Rubiales té un gran malestar pel resultat del citat procediment disciplinari.