Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’opinió de l’entorn de Baraja sobre el mercat del València

Per Manel Rumbau · 28 Agost, 2023

Després de la derrota d’anit davant Osasuna, les mirades es centren ara en l’última setmana de fitxatges. Tal com han acordat les cinc grans lligues, aquest any el mercat tancarà l’1 de setembre a les 23:59, al contrari que l’habitual tancament (31 d’agost a les 23:59). Per tant, el València té fins el divendres per a tancar els últims fitxatges de l’estiu. 

En els últims minuts, s’ha pogut coneixer que el Sevilla ha tancat la porta definitivament a Rafa Mir, el davanter que prioritzava Baraja per a apuntalar l’atac valencianista. No obstant això, el director esportiu del Sevilla ha afirmat que “Rafa Mir no ix del Sevilla. La decisió és clara”.

En el cas d’Amallah, el pagament de la clàusula perquè isca cedit serà de 150.000 euros i, a més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada entre els 6 i 7 milions d’euros a favor del club de Mestalla. Per tant, és qüestió d’hores que Selim Amallah siga jugador del València i, per descomptat, el quart fitxatge i tercera cara nova d’aquesta temporada 23/24.

L’entorn de Baraja creu que l’equip tornarà a estar debilitat

L’entorn del tècnic valencianista, segons ha informat Radio Marca València, pensa que l’equip no serà reforçat tal com ha demanat el preparador i, per tant, es creu que la plantilla quedarà debilitada de nou. A més, considera que l’objectiu de l’equip no serà el descens, però que no es podrà optar a alguna cosa més enllà d’açò últim. 

I es que Baraja, com hem dit abans, no tindrà el davanter que tant ha demanat a la direcció esportiva del club, així com alguns reforços que s’han anat quedant pel camí al llarg del mercat.