+  FITXATGES  

L’operació Jackson, en l’aire

Per Pere Alapont · 10 Juny, 2015

L’interés del València Club de Futbol pel davanter colombià de l’Oporto Jackson Martínez és una evidència, com també ho és que el club de Mestalla no és l’únic pretendent del jugador. Este fet s’ha confirmat en les últimes hores, des que el seu representant, Luiz Henrique Pompeo, haja assegurat que l’equip portugués rebrà en els pròxims dies una oferta amb la quantitat de 35 milions d’euros per l’atacant, és a dir, el valor de la seua clàusula de rescissió.

El que no s’ha desvetllat és quin és eixe equip que ha fet l’ofensiva per Jackson, tot i que pot descartar-se que haja sigut el València. La possible contractació d’un davanter és l’última de la llista de necessitats de l’entitat valencianista i eixa quantitat és impensable que es vaja a desemborsar sense abans haver ingressat per vendes d’altres futbolistes. A més, també s’ha de comptar amb el fair play financer, altre dels motius que fan que siga, de moment, una utopia que el jugador sud-americà vaja a vestir de blanquinegre a curt plaç.

El futur de Jackson podria apuntar cap a les Illes Britàniques, ja que l’Arsenal està molt interessat a pesar d’estar en contactes per a fitxar a Higuaín. També hi ha molt interés del Milà, encara que el jugador preferix les opcions d’Espanya o Anglaterra.