ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

‘L’operació davanter’ ja està en marxa

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2016

L’eixida d’Alcàcer no estava prevista i l’aplegada d’un ‘9’ que acompanyara al de Torrent pareixia més que factible, més després del moviment d’Álvaro Negredo al Middlesbrough. Però, en este esport, les coses no sempre ixen com es preveuen i Alcàcer va abandonar el València per donar pas a Munir, que a part de no ser un davanter centre pur, era l’únic recanvi del valencià, ja que Rafa Mir, independentment de la seua indiscutible progressió encara no estava preparat per a formar part activa de la primera plantilla.

D’Esta manera, Rodrigo, Mina i Munir s’han disputat el lloc de davanter centre, sense ser per a ningú d’ells una posició natural. Per la qual cosa, el València té un objectiu i una prioritat a curt termini: el fitxatge d’un davanter. Els noms que han sonat són els de Belotti i Chicharito.

Mitjans tan prestigiosos com Fox Sports afirmaven fa pocs dies l’interés valencianista pel davanter mexicà, actual jugador del Bayer Leverkusen i pel qual el València ja hauria iniciat els contactes. També el Sevilla tindria en la seua agenda el fitxatge de l’exdavanter del Manchester United i ell no veuria amb mals ulls tornar a una lliga com l’espanyola. El punt negatiu seria la desorbitada xifra de la clàusula de rescissió del Chicharito: 45 milions d’Euros.

L’altre nom, Belotti, ja va sonar quan s’oficialitzà l’aplegada de Prandelli. El davanter del Torino és del gust del tècnic italià. Belotti destaca per ser un davanter més clàssic, explosiu, d’àrea, amb bon joc d’esquenes i agressiu. Encaixaria en la política de fitxatges valencianista si seguim la tònica habitual. Un jugador jove i amb una projecció brutal.

belotti