+  FITXATGES  

L’opcio Rulli continua molt present al VCF

Per Blanquinegres · 16 Juny, 2015

Tot i que la continuïtat de Gero Rulli estava garantida a la Reial Societat per a la propera temporada, després de que el jugador donarà el seu ‘Ok’ al Club guipuscoà per continuar un any més, el VCF no s’oblida que encara hi ha una porta oberta per la que poder accedir al fitxatge del porter argentí.

El jove meta, entraria dins del perfil que el VCF vol per cobrir la baixa de Diego Alves. La porta oberta, de la que parlàvem, que a hores d’ara té l’entitat de Mestalla és, que el Club propietari dels drets federatius del jugador (Club Maldonado d’Uruguai) no ha tancat, al 100%, l’acord amb l’equip Txuri-urdin. Este fet, lligat a la info que veia la llum ahir per els companys de SER Guipúscoa i AS, on apuntaven que el conjunt uruguaià estaria deixant-se voler per els cants que arriben des de la Capital del Túria, mantindrien amb vida la possibilitat de vore al jove, Gero Rulli vestir la blanquinegra, la pròxima campanya. La proposta valenciansita cap a l’agent del futbolista, seria de fer arribar el jugador baix una cessió, amb millors condicions que les oferides per la Reial, més una opció de compra propera als 15 milions d’euros.

Este fet, de ser certa, obligaria al jugador a donar un parell de passos enrere en la seua primera voluntat de continuar una temporada més al conjunt basc i trencar l’acord que per la part del jugadors si havia abastat amb la Reial. Esta incertesa, des de Sant Sebastià es segueix amb certa preocupació, ja que el mareig del grup propietari del Rulli amb el VCF no agrada gens. Però, per altra banda es troben confiats perquè ja existeixen documents intercanviats entre equips que indiquen la proximitat d’un acord definitiu entre Maldonado i Reial Societat.

Rulli compta amb el vistiplau de Rufete i Ayala, gran valedor del seu compatriota. Però, amb l’ultim desacord derivat del fitxatge de Caio, deixa parada esta operació, encara que des de la secretaria tècnica s’està demanant temps a les parts i que esperen al VCF.