ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’opció preferida de Baraja per a substituir a Amallah al Bernabéu

Per Blanquinegres · 09 Novembre, 2023

El València CF visita el dissabte el Santiago Bernabéu per a mesurar-se al Reial Madrid en el qual pot ser el millor moment de la temporada. Després de guanyar al Granada a Mestalla, els de Baraja acumulen quatre partits consecutius sense perdre, amb dos victòries en Mestalla i dos empats lluny del temple.

Selim Amallah va ser substituït en el minut 24 de joc per unes molèsties en el adductor. Eixa malaltia va acabar en una lesió que li mantindrà fora un període pròxim a les tres setmanes.

Després de cinc titularitats en els últims cinc partits que ha estat disponible, Baraja haurà de buscar alternatives. Totes les opcions queden supedites a l’estat físic d’Hugo Duro que hui ha sigut la notícia a Paterna. El davanter ha treballat al marge al costat d’un readaptador, en principi, simplement per precaució per les molèsties en la clavícula que arrossega des del partit en San Mamés.

Una opció que no s’ha donat fins al moment però podria optar també a ella el tècnic seria introduir a Yaremchuk juntament amb Hugo Duro a dalt, en un 1-4-4-2 amb Fran Pérez en el costat destre i Diego López en l’esquerrà. Si no donara alternativa a Canós, que va demanar el canvi per temor a un trencament davant el Granada i no està al 100% encara, ni a Yaremchuk, una altra alternativa podria donar-se amb un doble lateral