+  FITXATGES  

L’opció Lavezzi continua molt present

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2014

Segons es continua apuntant a França, Peter Lim continua sospirant per el bo d’Ezequiel ‘el Pocho’ Lavezzi.

 

Entre els companys de la 97.7 i de Tribuna Deportiva, es va destapar el nom d’Ezequiel Lavezzi, jugador que actualment milita al Paris Saint Germain. Un nom que la secretaria tècnica del València CF, va seguir de prop, assistint a França o a la llotja de Barcelona per espiar-lo.

La força del nom del jugador havia perdut força a les últimes setmanes, però des d’el país veí estos dies es torna a apuntar que el jugador no vol renovar amb el conjunt de la capital francesa i esperarà a la proposta del VCF. Òbviament, la força d’esta possible incorporació seria gràcies al renyo del nou propietari, Peter Lim. A més a més, la força de la família és prou important per a un jugador d’elit com és Lavezzi i la seua preferència per la Capital del Túria a altre possible destí. Ho dèiem per la voluntat de la seua esposa, una opinió que de segur és de molt de pes per al jugador.

Hui mateix apareixia a la portada de la Gazzetta dello Sport, la informació de que el jugador argentí acabaria esta temporada cedit a l’Inter de Milà. Res és una realitat, i Peter Lim de la mà del seu soci, Jorge Mendes continuarà molt atent a tot el que puga passar sempre que siga una oportunitat per al València CF. Vorem si amb el més que probable fi del culebró ‘Enzo Pérez’, l’entitat blanquinegra centra els seus esforços en activar el pla ‘Ezequiel Lavezzi’.