Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’opció de compra per Helder Costa

Per Alex Alfaro · 01 Septembre, 2021

Ahir tota l’afició del València va patir en gran manera per l’arribada, amb suspens inclòs, d’ Helder Costa. A priori, és una operació que li ve de meravella al València C.F. El club “che” únicament haurà de pagar la meitat de la fitxa del jugar, per la qual cosa li correspondria una xifra pròxima als 3 milions bruts.

Si bé encara és molt prompte per a plantejar-se aquesta opció, el València es guarda una opció de compra d’al voltant dels 20 milions d’euros. No és un una opció obligatòria, i no hi ha cap condició per la qual s’executaria aquesta opció de compra si el València no vol.

Com vam informar durant tot el dia d’ahir, el València va bloquejar l’arribada d’Helder Costa al migdia. I com ha informat Héctor Gómez, el mateix Leeds United va arribar a oferir a Helder Costa a altres equips. Però una vegada el club es va adonar que no anava a aconseguir portar a cap central, va decidir apostar els diners que li sobrava en Helder Costa.

Ara només queda veure com serà el rendiment d’Helder Costa al València C.F, i si Bordalás li dóna suficients oportunitats.