Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze titular de Bordalás

Per Gerard Gálvez · 15 Juliol, 2021

José Bordalás ha arribat al València amb les idees molt clares. L’entrenador vol adaptar al club i als seus jugadors a l’estil que tant li caracteritza. Per a això, sobre el paper, el tècnic continuarà sent fidel al 4-4-2 que tants èxits en la seua carrera li ha proporcionat. Per això, veient els jugadors que té actualment en plantilla, aquest seria el teòric onze inicial de Bordalás i les peces que encara li fan falta.

Sense dubtes en la porteria

Com en un matrimoni, Cillessen i Bordalás ja han donat el ‘sí vull’. L’entrenador vol que l’holandés siga el seu porter titular des del principi de la temporada, mentre que el porter, que no tenia molt clar el seu futur, es quedarà per a defensar la porteria de Mestalla. Cristian Rivero, acabat de renovar, serà el segon, Mamardashvili el tercer i el club busca eixida a Jaume Domènech.

Una defensa fixa

Després del fitxatge d’Alderete, Bordalás té predefinida la seua defensa de quatre jugadors. La parella de centrals serà Gabriel Paulista i Omar Alderete, mentre que els laterals estaran ben coberts amb Correia, jugador que agrada a Bordalás i el capità de l’equip, José Luís Gayà. La resta parteixen amb desavantatge.

Un mitjà del camp ple de dubtes

El centre del camp no és gens clar amb Bordalás, qui sol jugar amb un doble pivote molt físic i més defensiu que ofensiu. En aquest apartat salta la possibilitat de veure un Racic – Fitxatge (Arambarri/Lerma) que desplace a Carlos Soler, de nou, a banda dreta. Amb Carlos en dreta, falta un jugador en banda esquerra, ja que el club no compta amb Cheryshev. Wass podria jugar en qualsevol posició de les quatre.

Maxi Gómez i…

En la davantera, el València necessita reforços. Tant Maxi com Bordalás volen que l’uruguaià siga el davanter referència de l’equip, però falta l’acompanyant. Podria ser Guedes, però el club el considera transferible per a poder guanyar diners. En aqueix cas, Bordalás necessita un titular. Manu Vallejo i Rubén Sobrino parteixen com a suplents.

Once titular

Faltant alguns fitxatges, Bordalás té part del seu 11 inicial clar:

Cillessen; Correia, Paulista, Alderete, Gayà; Soler, Fitxatge (Arambarri/Lerma), Racic, Fitxatge; Maxi Gómez i Guedes/Fitxatge