ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze que ha provat Baraja per a enfrontar-se al FC Barcelona

Per Sergio Botella · 05 Març, 2023

El València juga hui una nova final per a la permanència. Estant penúltim en la taula, visita al FC Barcelona en el qual serà un partit molt difícil davant el líder de LaLiga. Els de Baraja es van entrenar ahir per última vegada a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit.

La sessió d’entrenament va continuar tenint les baixes que ja tots coneixíem de Marcos André, Cavani, Gabriel Paulista i Jose Luis Gayà. Cal recordar, que malgrat que Nico sembla ja estar recuperat de la seua lesió, no estarà disponible per al partit degut a una clàusula existent en el seu contracte.

L’últim entrenament abans del partit va estar centrat en el joc amb pilota i el treball físic va estar reduït. En un xicotet partit, Baraja ha provat diferents onzes titulars.

En estes diferents onzes, Baraja ha realitzat proves amb diferents combinacions de jugadors. Un dels jugadors més utilitzat en aquests onzes va ser Lato que finalment no estarà disponible per una molèsties d’última hora. Per tant, sense tindre en compte a Lato que no ha viatjat, l’onze més repetit per l’entrenador del València i amb el qual va acabar la sessió va ser el següent:

Possible onze

Mamardashvili, Jesús Vázquez, Cömert, Cenk, Foulquier, Ilaix, Almeida, Guillamon, Thierry, Lino, Hugo Duro.