ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze que ha provat Baraja per a enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid

Per Alex Alfaro · 18 Març, 2023

L’Atlètic de Madrid rep la visita del València en un duel d’alts voltatjes. L’equip de Diego Pablo Simeone buscarà seguir per la bona dinàmica de lliga, perquè encadena deu jornades consecutives sense conéixer la derrota en el seu objectiu per afermar-se en la tercera plaça de la taula. Per part seua, l’arribada de Rubén Baraja a València ha donat aire fresc a l’equip immers en una situació delicada en la lluita per la permanència.

L’equip ché suma dos triomfs i una derrota per la mínima al Camp Nou en les seues últimes tres dates. El partit entre Atlètic i València es disputarà hui dia de 18 de març e 2023 a partir de les 21.00 en el Cívitas Metropolitano.

Les proves realitzades per Baraja al llarg de la setmana no són concloents. Baraja ha aportat una clara diferència en els entrenaments i és que a diferència de Gattuso i Voro, mai vol mostrar les seues cartes el dia abans del partit. Ni de cara a les filtracions a la premsa ni de cara als propis jugadors. Els vol tindre a tots endollats i per això canvia constantment als jugadors durant la setmana.

I així ha ocorregut aquesta setmana amb la defensa i la davantera, que ha alternat arribant fins i tot a provar amb Cavani com a referència ofensiva. No obstant això, el mig del camp sí que ha sigut repetit i no ha variat en tota la setmana. D’aquesta manera, i segons ha pogut saber Blanquinegres, el mig del camp titular per al dia de hui seria el conformat per Nico, Guillamón i André Almeida.