ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze que ha provat Baraja durant l’entrenament de hui amb novetats importants

Per Manel Rumbau · 05 Octubre, 2023

El València s’ha exercitat durant aquest matí amb la ment posada en el partit del dissabte a Son Moix davant el Reial Mallorca. En la sessió de hui, Baraja ha provat una alineació amb novetats importants als laterals. I es que durant l’entrenament de hui, Thierry Rendall s’ha unit a Foulquier pel que respecta a l’apartat d’altes després de completar amb normalitat la sessió. 

Davant aquesta situació, el tècnic valencianista vol aprofitar aquesta situació per tal de protegir un dels dos laterals que, ara mateix, ha quedat tocat amb les baixes de Gayà i Jesus Vázquez. Amb açò pel mig, Baraja ha provat a Dimitri Foulquier com a lateral esquerre improvisat, així com ha recuperat a Thierry per al lateral dret. 

A la resta de l’onze, Amallah es presenta com una de les altres novetats a una de les bandes en substitució de Diego López. El jugador asturià, al igual que ja va demostrar al Villamarín eixint als minuts finals del partit, arrastra unes xicotetes molèsties.

Pel que respecta a l’apartat de baixes, Canós i Gayà s’han exercitat al gimnàs durant aquest matí, de manera que no podran ser d’ajuda a Mallorca. Jesus Vázquez i Diakhaby, per altra part, encara tenen unes setmanes per davant per tal de tornar a l’acció.

L’onze que ha provat Baraja per a enfrontar-se al Mallorca

(4-3-3) Mamardashvili – Foulquier, Paulista, Mosquera, Thierry  – Javi Guerra, Almeida, Pepelu – Fran Pérez, Hugo Duro, Amallah.