Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze del València: Voro innova en l’alineació

Per Gerard Gálvez · 12 Maig, 2021

Ja es coneix l’alineació del València que eixirà d’inici en l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán. Voro aposta per donar continuïtat al que va eixir bé contra el Valladolid i tornarà a jugar amb un 5-3-2, però amb numerosos canvis respecte als jugadors que van guanyar contra el Valladolid.

Cillessen en porteria

El porter holandés va ser el triat per l’entrenador per al partit enfront del Valladolid i, després de deixar la porteria a zero, tornarà a ser qui defense els pals de Mestalla.

Cinc defenses

Tal com ja va fer la jornada passada, Voro vol assegurar la porteria i per a això, opta per col·locar tres centrals com Paulista, Guillamón i Ferro, que torna a la titularitat dos mesos després. Els tres centrals estaràn acompanyats per Thierry Correia i Toni Lato en els costats. Voro dona descans a Gayà.

Dos al centre del camp

Voro ix d’inici amb dos homes en el mig del camp. Racic i Soler estaran formant una dupla que porta sent titular durant tota la temporada. D’aquesta manera, Voro dona descans a Daniel Wass.

Guedes i Vallejo acompanyaràn a Maxi Gómez

Després del gran tram de temporada que està fent el portugués i el doblet que va marcar l’uruguaià enfront del Valladolid, Guedes i Maxi Gómez seran els homes més avançats del València. Això sí, Manu Vallejo estarà amb ells. El gadità jugarà de titular 2 mesos després.

L’onze del València

Cillessen; Correia, Paulista, Guillamón, Ferro, Lato; Soler, Racic; Guedes, Vallejo i Maxi Gómez.