ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze del València per a enfrontar-se al Benidorm amb moltes rotacions

Per Alex Alfaro · 28 Maig, 2024

El Valencia CF arriba a este partit de postemporada després d’acabar en el nové lloc de LALIGA EA Sports 23-24 amb 49 punts en les 38 jornades disputades i després de competir i lluitar fins al final pels llocs de privilegi europeu que atorguen la competició domèstica. El conjunt valencianista s’enfrontarà, per primera vegada en la seua història, al CF Benidorm.

Per part seua, el CF Benidorm arriba a este partit de postemporada després de guanyar la Lliga Comunitat-Sud i, per consegüent, aconseguir l’ascens a Tercera RFEF. Una de les curiositats que guarda este partit és que la llegenda valencianista David Villa és el propietari del club benidormense. A més, una altra llegenda com Claudio ‘Piojo’ López és l’assessor esportiu.

Onze del València: Rivero, Gozálbez, Hugo González, Rubén Iranzo, Martín Tejón, Diego Moreno, Ali Fadal, Joselu, Borja, Santana i Serradell.

Banqueta: Abril, Mosquera, Hugo Guillamón, Canós, Javi Guerra, Hugo Duro, Peter Federico, Diego López, Pepelu, Alberto Marí, Pablo López, Iker Córdoba, Yarek.