Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ombra de Julen Lopetegui apareix per Mestalla

Per Blanquinegres · 10 Maig, 2016

El valencianisme ja compta els dies que resten per a que la present temporada arribe a la seua fi i per tant es desvetlle el nom de l’encarregat de dirigir la nau blanquinegra de cara a la nova temporada. Dins d’esta incògnita la llista de noms ja es amplia i prou complexa per entendre.

Durant el dia de hui s’afegit un nou nom com el de Julen Lopetegui. El nom del basc vindria precedit per la mà dreta en societats de Peter Lim, el seu amic i agent, Jorge Mendes. L’ex entrenador del Porto FC seria la travessa damunt la taula del superagent portuguès ta i com apareix en portada del diari Superdeporte el dia de hui. Mentres que l’altra banda de la taula apareixerien noms com Pellegrini, Quique Sánchez Flores o Sampaoli entre d’altres que tindrien els recolzament del grup de treball encapçalat per Suso Gª Pitarch.

 

La fórmula de treball de Mendes

Julen Lopetegui, ex porter i ex seleccionador de les categories inferiors de la selecció espanyola va tancar el passat gener la seua etapa a la Lliga Son Sagres a Portugal amb el Porto. El seu, curiós, President Pinto da Costa va ser crític després de la seua eixida. El màxim mandatari dels Dragões va reconèixer haver-se sentit enganyat per el tècnic espanyol al haver-li confiat la confecció esportiva amb jugadors que ell no coneixia i que, a més a més, no jugaven. Esta és la forma que Jorge Mendes empra per tal d’estendre els seus tentacles dins els equips. Uns mètodes que cada volta queden més debilitats Porto, Madrid, Atlètic de Madrid o Chelsea ja han començat a desmarcar-se, València per tant, parèixer l’únic reducte que aguanta tot i les dures crítiques.

Tota esta situació demostra a les clares la lluita oberta de poders dins els despatxos d’alta jerarquia al València CF. Una lluita entre Jorge Mendes que tracta de mantindre la seua xarxa de clientelisme sobre Mestalla i la de Jesús García Pitarch que intenta recuperar l’essència d’un equip professional de recaptació esportiva.

La pilota està a la teulada de Peter Lim. Els ànims a la Capital del Túria no estan per a jugar. La decisió deuria de transmetre un missatge transparent de que l’aprenentatge al llarg de la present temporada que es troba a les acaballes ha calat dins dels màxims responsables valencianistes. La decisió, a poc menys de 7 dies.